Nejlepší pluginy WordPress pro prodej digitálních produktů Uncategorized Kinect for Windows Media Center přináší gesta ve stylu menšiny do vašeho obývacího pokoje – Stáhněte si nyní [Video]

Microsoft Kinect byl původně spuštěn jako nový způsob hraní her, který vzal pohybové hry Nintendo Wii a vyrobil jej a vyrobil jej Opravdu bez kontroly. Pomocí videokamery a mikrofonu Kinect změnil způsob, jakým interagujeme s našimi Xbox 360s, ačkoli zda mnohem více než novinka nebo trik zbývá vidět.

Netrvalo dlouho, než si inteligentní lidé vzali Kinect a přeměnili ho za všechny druhy skvělých věcí a narodil se Kinect for Windows Project. Projekt byl podporován společností Microsoft a pomocí verze hardwaru Kinect, která není podobným způsobem omezena jako verze Xbox 360, byl katalyzátorem pro všechny druhy podivných a fantastických použití Kinect.

Tento nový projekt a následná aplikace přinesly Kinect Control do mediálního centra obývacího pokoje, což uživatelům umožnilo ovládat Windows Media Center pomocí hlasových i ručních gest.

Samotnou aplikaci si můžete stáhnout nyní výměnou za méně než 7 $, což stojí za výdaj, jen aby podpořil ještě větší rozvoj.

Gesta lze použít k ovládání všech aspektů softwaru, přičemž skutečné akce ve stylu zprávy o zprávě způsobují, že nabídky budou vybírat a možnosti, které mají být vybrány. Vestavěné video by vám mělo poskytnout představu o tom, co je možné, takže to stojí za to sledovat.

Aplikace má dokonce filtry, které zaručují, že žádný zvuk pocházející z hraných médií neaktivuje samotný Kinect, což je problém, který někteří zaznamenali s verzí Kinect Xbox 360, i když jsme se do takových problémů sami narazili.

Nemůžeme si pomoci, ale být ohromeni tím, co se lidé učí dokončit s Kinect, a je to opravdu znamení, že v budoucnu žijeme. Každý, kdo viděl zprávu menšin, si bude přát, že bychom mohli komunikovat s počítači ve způsobu, jakým Tom Cruise dělá ve filmu, ale teď opravdu můžeme.

Ať už si myslíte, že Kinect je výstřelek ve své herní implementaci nebo ne, opravdu se musíte divit, jak by to mohlo změnit způsob, jakým interagujeme s rozhraními, které se pohybují vpřed. S přicházejícím hardwarem na bázi Kinect a dotyku může pokorná myš a klávesnice konečně zemřít smrt.

To se určitě stane dříve, než Xbox nepotřebuje ovládací podložku!

(přes Engadget)

Můžete také chtít vyzkoušet:

Microsoft MODDED hacked, aby hrál pěkně s Apple iPad

Kinect for Xbox 360 MODDED pro práci s Sony PlayStation 3

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech posledních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.